Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Πρώην Οικονομικός Διευθυντής του Λευκού Οίκου: «Η Απελπισμένη Γερμανία, η Ελληνική «Βόμβα» και το Παγκόσμιο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα»

Πρώην Οικονομικός Διευθυντής του Λευκού Οίκου: «Η Απελπισμένη Γερμανία, η Ελληνική «Βόμβα» και το Παγκόσμιο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα»
 Με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελλάδας να έχουν φθάσει σε εκρηκτικό σημείο, ο πρώην οικονομικός διευθυντής του Λευκού Οίκου, προειδοποίησε πως η ελληνική κρίση αποτελεί πλέον μια απειλή για το σύνολο του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Αναφέρει λοιπόν ο David Stockman: «Οι Έλληνες χρωστούν περίπου 350 δισεκατομμύρια δολάρια. $ 60 δισεκατομμύρια από αυτό ανήκουν σε ελληνικές τράπεζες. Το υπόλοιπο (ανήκει) στην ΕΕ – 210 δισεκατομμύρια δολάρια – και άλλα $ 30 ή $ 40 δισεκατομμυρίων από το ΔΝΤ. Έτσι, το ζήτημα έχει περάσει βραχυπρόθεσμα στους φορολογούμενους σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης… Το χρέος έχει μεταφερθεί από το τραπεζικό σύστημα και βαραίνει πλέον τους φορολογούμενους πολίτες».

Όλο και πιο απελπισμένη η Γερμανία
«Γι “αυτό υπάρχει τόση απόγνωση και τόση ένταση σε αυτές τις διαπραγματεύσεις. Οι Γερμανοί θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά την απώλεια των 47 δισεκατομμυρίων δολαρίων από μια έξοδο της Ελλάδας από την

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...