Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

H Ακρόπολη στο εξώφυλλο του νέου cd των Uriah Heep

Οι θρυλικοί Uriah Heep θα κυκλοφορήσουν σε λίγο καιρό την ηχογράφηση της συναυλίας που έδωσαν πέρσι το Μάρτιο στην Αθήνα, στο Gagarin Club. Το συγκρότημα, που υπήρξε ένα από τα δημοφιλέστερα rock συγκροτήματα της δεκαετίας του '70 και του '80, συνεχίζει με επιτυχία να ηχογραφεί αλλά και να κάνει συναυλίες σε....

όλο τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο που στη σαραντάχρονη καριέρα τους έχουν πουλήσει περισσότερα από 30 εκατομμύρια άλμπουμ.

Το συγκρότημα χαρακτηρίζει το ελληνικό κοινό «το πιο αφοσιωμένο» σε όλο τον κόσμο και επέλεξε μια φωτογραφία της Ακρόπολης για το εξώφυλλο του cd, αποδεικνύοντας την αγάπη και το σεβασμό του για το ελληνικό κοινό και την Ελλάδα.

«Προσπαθούμε να παίζουμε στην Ελλάδα κάθε φορά που προγραμματίζουμε περιοδεία και ελπίζουμε αυτός ο ενθουσιασμός που μας δείχνει το ελληνικό κοινό να φαίνεται και στο cd. Ελπίζουμε να το απολαύσετε!»
rocking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...